Cluj IT Cluster organizează un nou atelier de lucru aplicat, de această dată pe tema “Instrumente practice pentru digitalizarea firmei tale” adresat companiilor mici și mijlocii românești.
Evenimentul se va desfășura ONLINE, în datele de 23 si 24 februarie, intervalul 09:00 – 13:00.
Ce beneficii directe îți aduc astfel de instrumente?
- Poți reduce costurile prin automatizarea unor procese de lucru
- Reduci munca manuală repetitivă, iar angajații își pot concentra resursele pe sarcini de impact și valoare ridicată
- Crești eficiența la nivelul companiei
De ce ar trebui să participi la workshop și să adopți un instrument de digitalizare?
- Îți sprijini angajații prin eficientizarea muncii
- Îți reduci numărul de erori prin validări specifice
- Identifici metode de integrare cu alte sisteme, cum ar fi sistemele de eCommerce sau schimbul electronic de date între partenerii de afaceri (Electronic data interchange)
- Iei decizii mai bune bazate pe date, cu scopul unei mai bune dezvoltări economice și sociale.
- Îți crești nivelul de transparență privind rularea proceselor
Despre Lectorul invitat
Cristian Pavel
Trainer și specialist în instrumente ERP
Atelierul se va derula sub îndrumarea lui Cristian Pavel, trainer și specialist în instrumente ERP cu o experiență de peste 20 de ani în implementarea soluțiilor acest tip pentru companiile din România. Pe parcursul carierei sale profesionale Cristian a fost printre primii specialiști care au lucrat intens pentru adoptarea sistemelor de planificare a resurselor în companiile din piața românească cu scopul eficientizării muncii, dar și a optimizării și eliminării costurilor suplimentare generate de procese greoaie, repetitive și care generează valoare redusă.
Prin activitatea de management, Cristian a supervizat implementarea și adoptarea de instrumente ERP în companii dintr-o paleta diversă de industrii și sectoare precum construcția de drumuri, prelucrarea lemnului, retail, construcții, HORECA, servicii profesionale, managementul mediului și altele.
Experiența pe zona de management este completată de implicarea ca specialist tehnic pentru dezvoltarea de noi tehnologii și aplicații pentru soluțiile cu care lucrează.
Cine se poate înregistra?
- Workshop-ul este deschis angajaților din companii mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în orice regiune a României.
- Se aplică criterii de eligibilitate pentru participare, însă experții Cluj IT te ajută pas cu pas în procedura de înscriere.
- Companii active în următoarele sectoare: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, industria auto și componente, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie (agricultură, silvicultură, pescuit și acvacultură, bioinformatica și biotehnologii, constructii, fabricarea materialelor de construcții, distribuție și activități profesionale, științifice și tehnice.
Ce trebuie să ai în vedere?
- Înscrierile sunt deschise până pe 17 februarie.
- Numărul de locuri disponibile este limitat.
Ești curios ce alte oportunități pentru firma ta există?
- Află mai multe despre proiectele derulate de Cluj IT pe pagina dedicată.
- Află mai multe despre acțiunile noastre pe transformare digitală pe adresa: digitalizare [at] clujit.ro
Pentru detalii despre proiect va invităm să accesați https://futureskills.ro/
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.