In contextul Adunarii Generale organizate in data de 10 octombrie 2016, eveniment care a reunit reprezentanţii industriei de IT, ai mediului academic si ai mediului public, Cluj IT Cluster ureaza bun-venit si mult succes noului Consiliu Director al organizatiei pentru mandatul incredintat. Componenta Consiliului Director pe durata urmatorilor 2 ani este urmatoarea:

dl. Alexandru Rotaru (Altom)
dl. Daniel Homorodean (Arxia)
dna. Doina Breaban (Avitech)
dl. Calin Lazar (Blade Solutions)
dl. Erik Barna (Life is Hard)
dl. Ioan Dragan (Trencadis Corp)
dl. Ovidiu Pintea (Optima Group)
dna. Mihaela Lutas (Universitatea Babes-Bolyai)
dna. Ioana Neagoe (Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu)
dl. Stelian Brad (Universitatea Tehnica Cluj-Napoca)
dl. Calin Vac (Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara)

Felicitari domnului Stelian Brad pentru realegerea sa ca Presedinte al Asociatiei Cluj IT ceea ce va da posibilitatea organizatiei noastre sa continue unele din activitatile initiate pentru dezvoltarea si consolidarea comunitatii de IT din Cluj.

In acelasi timp multumim membrilor Consiliului Director care si-au incheiat mandatul pentru timpul, energia si eforturile depuse pe parcursul celor doi ani de activitate in aceasta calitate.

Transmitem pe aceasta cale multumiri si Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara pentru deschiderea manifestata in gazduirea intalnirii in cadrul noului Institut de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei.

14682099_990603417732443_6215231723794954172_o