CLUJ IT Innovation Days este un forum regional anual care are ca scop consolidarea comunitatii IT locale si facilitarea interactiunii atat cu partenerii de afaceri, cat si cu sectorul public.

CLUJ IT Innovation Days 2013 a inregistrat peste 400 de participanti pe parcursul celor doua zile dedicate evenimentului. La Ceremonia de Deschidere, in cadrul careia au fost prezentate principale directii de actiune ale CLUJ IT Cluster, au luat parte manageri din companii de IT din Cluj, reprezentanti ai institutiilor publice locale, reprezentanti ai guvernului Romaniei, reprezentanti ai mediului universitar, delegati ai ambasadelor straine si ai retelelor de afaceri internationale.

In a doua zi a evenimentului au fost organizate workshopuri in cadrul sectiunii IT Community – Business, adresata managerilor si specialistilor in Business Development din companii de IT sau din firmele clujene din diverse domenii, respectiv prezentari tehnice in cadrul sectiunii IT Community – Technology, adresata studentilor de la facultatile de profil.

Editia din 2013 a evenimentului a fost realizata in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj, Camera de Comert Americana in Romania, Nextebank si UPC Romania.

Vezi inregistrarea Ceremoniei de Deschidere – Cluj IT Innovation Days 2012

Vezi poze de la eveniment: