În aliniere cu viziunea şi scopul Cluj IT Cluster privind apropierea mediilor public şi privat, în vederea creării unui ecosistem favorabil dezvoltării progresive a dialogului, colaborării şi transferului între cele două medii am demarat în acest an un program de practică studenţească şi voluntariat. Dorinţa este de a implica în proiectele noastre majore studenţi înscrişi la nivel de licenţă sau la masterat cu precădere în domeniile (specializările): economie, marketing, management, jurnalism, administraţie publică, informatică economică.
Prin urmare, deschidem a doua sesiune de înscrieri în cadrul programului lansat în luna februarie şi invităm persoanele interesate să aplice prin transmiterea unei scurte scrisori de motivaţie (maxim o pagină) redactată în limba engleză şi a unui CV în format Europass coordonatoarei de program, Diana Câmpian, prin e-mail la diana.campian@clujit.ro.
Data limită pentru transmiterea aplicaţiilor este 28 Martie 2016, ora 16:00.
Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru un interviu. Pentru informaţii suplimentare privind programul de practică studenţească şi voluntariat al Cluj IT Cluster, echipa noastră poate fi contactată prin e-mail, sau direct pe pagina de Facebook. Pentru mai multe informaţii despre Cluj IT şi activitatea Clusterului vă recomandăm consultarea site-ului www.clujit.ro.