Cluj IT se alatură comunităților suport a webcastului CIO TALKS „Digital first. The new era of hybrid workplace”, pe 14 aprilie, între orele 15:00 – 17:30. Organizat de CIO Council și Revista CARIERE, noua ediție explorează schimbarea de mentalitate pe care o generează noua normalitate a muncii de tip hibrid (WFH/WFO), dar și adaptarea spectaculoasă a strategiilor de business la noua realitate.

Pe fondul semnalelor că pandemia globală va fi curând sub control și se apropie de sfârșit, economia globală își continuă parcursul spre un destin digital. Organizațiile și business-urile adoptă strategii digitale, majoritatea produselor și serviciilor bazându-se pe modele de livrare digitală. Infrastructura tehnologiei creată pentru munca la birou trebuie reevaluată pentru noile modele de lucru hibrid, iar pivotarea spre infrastructură și cloud trebuie să aibă în vedere forța de muncă aflată la distanță.

În această ediție CIO Talks, membrii CIO Council vor dezbate alături de invitați rolul crucial al CIO, care acționează acum ca un catalizator în adoptarea noilor tehnologiilor mai eficiente, precum și noile arhitecturi și riscuri legate de securitatea cibernetică asociate cu noile realități. Iată câțiva dintre speakeri:

  • MARC O’REGAN – Technologist & CTO, Dell Technologies EMEA
  • MARINEL STĂNILĂ – Information Security Advisory Manager, Safetech Innovations
  • AVITAL GRUSHCOVSCHI – Co-Founder, Source Defense
  • ANDREEA IONIȚĂ – Deputy General Manager and Strategy, Markets and Digitalization Director of E.ON România
  • DANIELA CATRINOIU, Chief Information Officer, FAN Courier
  • BOGDAN BĂNDILĂ – CIO, Digital & Innovation Officer, ENGIE Romania
  • CRISTIAN CUCU – CIO Nuclearelectrica, CIO Council Member
  • ANDREI UHR – Product Specialist, Dell Technologies

O notă specială ca element de inedit și importantă pentru domeniul Cybersecurity, este aceea că domnul Avital Grushcovski vă simula un atac ciberbetic asupra unui portal web destinat clienților (marketplace), prezentând riscurile cibernetice asupra zonei ecommerce dar și diferite modalități de protecție.

Participarea în cadrul evenimentului moderat de  YUGO NEUMORNI, Președinte CIO Council România & CIO Cargus, este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

_____

PARTNERS: Dell Technologies, Intel, Microsoft, Safetech Innovations, Source Defense

Parteneri media: Revista HR Manager, ISACA, ANIS, Cluj IT, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Repatriot, Hipo, Spotmedia, Professional Women’s Network, Leading Network, Psychologies.