Sunt datele companiei dumneavoastră și ale clienților dumneavoastră bine protejate?

Cum pot IMM-urile să își reducă la minimum riscul de a fi victimele unui atac cibernetic în viitor? Știți ce este ransomware sau phishing?

GEIGER și Cluj IT vă sprijină în călătoria de aprofundare a înțelegerii noțiunilor de bază în materie de securitate cibernetică și pentru a afla ce soluții sunt disponibile pentru a vă ajuta să începeți îmbunătățirea securității companiei, soluții care sunt special adaptate la nevoile și resursele IMM-urilor și ale micro- întreprinderilor.

GEIGER este dezvoltat de un grup internațional de experți în domeniul securității cibernetice și al educației, în colaborare cu întreprinderi mici. Misiunea GEIGER este de a sprijini microîntreprinderile și întreprinderile mici care nu au cunoștințe de securitate cibernetică să își securizeze afacerile, oferindu-le instrumente adaptate nevoilor, competențelor și resurselor lor. GEIGER a început ca un proiect Orizont 2020 finanțat de UE, iar acum se transformă într-un start-up care va aduce GEIGER la întreprinderile mici din întreaga Europă și nu numai.