Organizațiile care desfășoară activități de relații cu publicul, sau activează în domeniile manufacturier și testare software care sunt interesate să își automatizeze procese interne sunt invitate să se înscrie în apelul organizat de către Centrul Cultural Clujean, Clusterul Cluj IT și Clusterul Mobilier Transilvan.

Scopul programului Work 4.0 este acela de a încuraja dezvoltarea tehnologică şi automatizarea proceselor interne de lucru precum și pregătirea pentru implementarea unor strategii de lucru ori proceduri administrative care să îmbunătățească performanța internă a companiilor și instituțiilor publice.

Work 4.0 este parte din proiectul Cluj Future of Work, finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Urban Innovative Actions.

Avem plăcerea să vă invităm la procesul de selecție în cadrul programului Work 4.0, parte a proiectului Future of Work. Cluj IT este partener în cadrul acestuia și va derula un program de formare complex organizat in 2 module: Creative Engineering și Industry 4.0. Programul va utiliza tehnologie de ultimă oră în cadrul laboratorului de Machine Learning și Automation situat in Centrul Regional de Excelenta in Industrii Creative (CREIC), precum si alte facilități consolidate prin proiectul menționat.

Pe tot parcursul programului, participanții vor putea experimenta cu noile procese de lucru dintr-o industrie în continuă evoluție, vor putea prototipa proiecte care vor influența într-un mod semnificativ procesele tehnologice din cadrul organizațiilor din care fac parte și nu în ultimul rând, vor putea face pilotare de MVP pentru a vedea fezabilitatea unor metode de lucru și a celor mai bune idei care vor reieși in urma parcurgerii programului. Participarea în cadrul acestui program nu implică niciun cost din partea organizațiilor, doar respectarea orarului cursurilor care se vor desfășura și în mediul online, dar și în cadrul laboratorului.

Locurile sunt limitate, doar 10 persoane (provenind de la minim 5 companii) putând participa in programul oferit gratuit.

Concret, in perioada 8-21 martie 2021, companiile membre Cluj IT interesate de automatizarea proceselor interne sunt invitate să se înscrie prin intermediul formularului disponibil aici la suita de training-uri. Aplicația trebuie însoțită de o Scrisoare de intenție pentru care reperele necesare sunt descrise in formular. De asemenea, sunt importante parcurgerea si luarea la cunoștință a prevederilor Regulamentului WORK 4.0 pus la dispoziție in același loc.

Beneficii:

  • 2 reprezentanți ai fiecărei companii participante vor putea, la finalul programului, să conducă automatizarea unor procese interne din compania voastră;
  • Acces la un laborator dotat cu echipamente de ultima generație pentru Machine Learning și Automatizare;
  • Pilotare de MVP, implicit prototipare și testare de produse care pot avea o valoare adăugată pe termen lung în cadrul companiei;
  • Experimentarea ideilor pe care doriți să le implementați în propria companie.

Pentru mai multe detalii privind conținutul si durata programului Work 4.0 va rog sa consultați documentul de prezentare atașat.

Reamintim, formularul de înscriere poate fi accesat aici. Termen limită înscriere: 21.03.2021

Condiţii de eligibilitate:

Sunt eligibile pentru a se înscrie în acest program organizațiile, instituțiile publice sau companiile care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • Au obiectul de activitate / desfășoară activități specifice unuia dintre următoarele domenii: relații cu publicul, testare software sau domeniul manufacturier;
  • Completarea integrală a formularului de înregistrare și transmiterea acestuia în intervalul dedicat înscrierilor în program;
  • Au calitatea de membru al uneia dintre următoarele entități: Clusterul Cluj IT, Clusterul Mobilier Transilvan sau Asociația Centrul Cultural Clujean;
  • Proiectul propus este relevant pentru tema și obiectivele programului.