La invitația Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj IT și o serie de companii membre au participat în cadrul workshop-ului de practică organizat în incinta Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca pe 16 martie a.c.

Evenimentul a fost gândit și organizat cu scopul de a oferi șansa studenților să cunoască mai bine companiile de IT din piața locală, precum și ofertele acestora în materie de stagii de practică deschise pentru anul în curs, posibilitatea intrării într-un program de internship sau chiar găsirea viitorului loc de muncă. 

Activitățile zilei au oferit echipei Cluj IT prezente la stand ocazia de a cunoaște și interacționa  cu viitorii profesioniști ai industriei de IT, în același timp profitând de ocazie pentru a afla mai multe despre cele mai noi inițiative ale companiilor membre prezente: Arqes, Altom Consulting, jPard, ArtSoft Consult, NetMatch, Siemens, Tora Trading Services, PitechPlus și Accenture.

Deoarece unul dintre obiectivele noastre este să sprijinim toți membri în atingerea obiectivelor lor de dezvoltare, Cluj IT are în implementare o acțiune de facilitare a conexiunii dintre departamentul specializat al fiecărei companii membre cu tineri interesați de dezvoltare profesională prin participarea la un program de practică sau internship. Inițiativa este deschisă exclusiv companiilor membre ale Clusterului. 

Colegilor din partea Facultății de Matematică și Informatică și ai Universității Babeș-Bolyai implicați în organizarea workshop-ului le transmitem mulțumiri și felicitări un eveniment de succes. Ne bucurăm ca am avut contextul potrivit pentru a extinde acțiunile de sprijin a tuturor membrilor noștri în ceea ce privește derularea programelor de practică. 

Viitori profesioniști ai industriei, vă dorim mult succes, ambiție și determinare în a va crea viitorul profesional. Cheia succesului este la voi!

_________________

Aflați mai multe despre inițiativele și noutățile comunității Cluj IT.


Alăturați-vă comunității Cluj IT fie prin aderarea companiei ca membru al clusterului, fie prin abonarea la newsletter-ul nostru lunar.